Kevin Timmer Review: zijn vermogen uitgelegd! (2023)

Kevin Timmer is een daytrader op de Amerikaanse markt, hij is ook de eigenaar van de bestverkochte cursus over daytrading. In deze Kevin Timmer review vertel ik je alles wat je moet weten over hem.

Ook geef ik antwoord op de belangrijkste vraag: is hij betrouwbaar? Lees snel verder!

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer

Kevin Timmer is een daytrader op de Amerikaanse aandelenmarkt. Dat houdt in dat hij zijn geld verdiend met het kopen én verkopen van aandelen op de korte termijn.

Voordat hij dit deed was hij de eigenaar van een IT-bedrijf. Dit heeft een lange periode erg goed gelopen, maar niet altijd. Op een bepaald moment liep het erg slecht met zijn IT-bedrijf, waardoor hij een groot deel van zijn spaargeld in dat bedrijf heeft gepompt, om het ‘in leven’ te houden.

Achteraf bleek het bedrijf al niet meer te redden en is hij zijn spaargeld daarmee ook kwijtgeraakt. Toch ziet hij deze periode als een goede ervaring waar hij op ondernemersgebied veel van heeft geleerd.

Ongeveer acht jaar geleden kwam Timmer in aanraking met daytraden op een manier waarop heel veel mensen dat zijn gekomen. Namelijk doormiddel van een YouTube advertentie. Dit was van de daytrader Timothy Sykes. Een aantal jaar geleden was dit nog een vrij grote naam in de trading educatie.

Met die advertentie heeft Kevin uiteindelijk helemaal niks gedaan. Hij heeft de cursus van deze man nooit aangeschaft. Toch heeft dit hem er wel toe aangezet om in de wereld van daytrading te duiken en er meer over te leren.

Vanaf dat moment heeft hij naar eigen zeggen ontzettend veel geleerd over traden. In het begin deed hij dit nog met penny stocks. Maar later stapte hij over op de grotere aandelen. Volgens hem is dat het moment geweest dat hij consistentie vond in zijn trades.

Vandaag de dag is Kevin Timmer nog steeds erg winstgevend als daytrader. Hij woont samen met zijn vriendin en twee honden in Spanje, maar gaat ook regelmatig op reis. Want om te traden heb je in principe alleen maar een laptop nodig.

Verder runt hij ook al een aantal jaar de een cursus over daytrading. Daar vertel ik je hieronder meer over.

De Trade Academy

Zoals ik hierboven al beschreef, is Kevin Timmer de eigenaar van de bestverkochte cursus omtrent daytrading. Dit is ook de grootste Nederlandstalige cursus om te leren daytraden. Dit heette voorheen de Day Trading Masterclass maar gaat tegenwoordig onder de naam ‘Trade Academy’, het is tegenwoordig ook meer een allround tradingschool dan alleen maar een cursus.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de daytrading community. Hierin wordt dagelijks gechat over daytrading en kun je alle vragen stellen over het onderwerp.

Verder krijg je ook toegang tot de trade room. Dit is een plek waarin je Kevin live kan volgen tijdens het traden. Dit is iets wat je niet vaak ziet omdat veel mensen hun strategie niet willen prijsgeven. Maar Kevin doet dit toch, week in, week uit.

Naast het traden zelf is deze cursus ook een belangrijke inkomstenbron voor Kevin Timmer. Hij heeft mede hierdoor een royaal vermogen bij elkaar geraapt.

Het vermogen van Kevin Timmer

Ik schat het vermogen van Kevin Timmer in ieder geval boven de 1 miljoen euro. Hij verdient geld met traden als ook met zijn cursus. Het is voor veel mensen geen verrassing dat je met daytrading grote bedragen kunt verdienen. Kevin doet hier zelf geen uitspraken over. Dus wat hij met het traden precies verdient is niet bekend.

Op zijn discord valt te lezen dat hij meer dan tienduizend mensen heeft geholpen met zijn cursus. Deze is voor 997 euro te koop. Dus als je dat rekensommetje maakt. Kun je er van uitgaan dat Kevin Timmer een multi-miljonair is.

Ook heeft hij nog andere investeringen. Hij trade ook op de lange termijn tussen de drie en zes maanden. Hij heeft geld in dividend aandelen en zit ook in vastgoed. Wat al deze inkomstenbronnen hem opleveren is niet bekend. Maar als je logisch nadenkt kun je er vanuit gaan dat hij er een dik belegde boterham aan overhoudt.

Kevin Timmer review: Mijn ervaringen met hem

Ik heb zelf ook deze cursus gevolgd. Ik heb hier ook zelf contact over gehad met Kevin. Hij komt op mij over als een betrouwbare én rustige man die weet waarover hij het heeft.

Hij heeft het overdag altijd erg druk met van alles en nog wat, maar hij neemt altijd de tijd om je vragen te beantwoorden. Overigens zijn er ook genoeg andere mensen in de community van de cursus die vragen kunnen beantwoorden. Maar hij is zelf ook erg aanwezig.

Kevin Timmer review: Conclusie

Waarschijnlijk ben je bij deze Kevin Timmer review terechtgekomen omdat je erachter wilde komen of hij te vertrouwen is. Met zekerheid kan ik zeggen: ja, hij is betrouwbaar. Hij verkoopt geen bullshit en het is zeker geen scam. Ik heb persoonlijk contact met gehad en hij reageert erg snel op vragen via zijn Instagram. Maak je dus vooral geen zorgen als je die over hem had!

Mocht je nog vragen hebben over dit artikel, laat het dan vooral hieronder weten via een reactie!

Foto van auteur
Auteur
Jan Willem
Hoi! Ik ben de man achter Tradebaas. Met deze website bouw ik een platform voor mensen om meer te leren over traden & beleggen.

Er wordt geen informatie of financieel advies met betrekking tot online handelen aangeboden via contact.

3 gedachten over “Kevin Timmer Review: zijn vermogen uitgelegd! (2023)”

  1. Top man, dus jij heb ook contact gehad met Kevin Timmer.
    Dus geen BullShit. Ik was nogal Sceptisch, maar ook wat je aangaf betrouwbare jongen die Kevin en laat zich goed overkomen en legt goed uit.

    Beantwoorden

Plaats een reactie