Day Trading Masterclass Review (2023): Mijn Ervaringen!

Als je op zoek bent naar een manier om online geld te verdienen, kom je vanzelf de term day trading tegen. Niet gek dus, dat er een online cursus over is gemaakt. In deze Day Trading Masterclass review geef ik mijn ervaringen over deze online cursus en de maker, Kevin Timmer.

Kevin’s Day Trading Masterclass gaat tegenwoordig verder onder de naam Trade Academy.

Ik vertel over de goede kanten, de slechte én geef een algeheel eindoordeel. Die je misschien zal verassen.

Ik heb deze videotraining zelf volledig gevolgd, daarom kan ik je een goed beeld geven van de cursus. Niet zoals veel andere reviews die je online voorbij ziet komen, die meer een verkapte verkooppagina zijn dan een echte review.

Als je meer wil weten over de betrouwbaarheid van de maker Kevin Timmer en zijn Day Trading Masterclass. Lees dan snel verder!

Aangezien het een flinke lap tekst is, heb ik hieronder een inhoudsopgave gemaakt. Daarmee kun je snel navigeren naar de onderdelen waar je meer over wil lezen.

De verkoper(s)

Kevin Timmer (links) en Jordi van de Pas (rechts): de makers van de Day Trading Masterclass.

De man achter de Day Trading Masterclass is Kevin Timmer. Hij is zelf een daytrader op de Amerikaanse aandelenmarkt en de persoon die deze online cursus heeft gemaakt.

Kevin is al aan het daytraden sinds 2014, hij wilde meer vrijheid dan zijn toenmalige baan hem gaf. De eerste twee jaar heeft hij volledig in het teken gezet om het daytraden te leren. Hij was toen ook nog niet winstgevend.

Maar na 2,5 jaar lukte het hem om consistent winstgevend te traden

Sindsdien leeft hij van het geld wat hij verdient met deze skill. Toch dacht hij toen al dat het sneller kon dan 2,5 jaar. Daarom is hij de Day Trading Masterclass gestart.

Ik heb er verkoper(s) bij gezet omdat Kevin dit eigenlijk niet alleen doet. Hij doet dit sinds afgelopen jaar samen met zijn compagnon Jordi van de Pas.

Bijzonder hieraan is dat Jordi in eerste instantie ook gewoon een student van Kevin was. Hij leerde de technieken en strategieën van Kevin, en naar eigen zeggen is hij daarmee sinds 2018 al winstgevend bezig.

Toch een mooi voorbeeld van wat day traden je kan brengen als je er genoeg tijd en energie insteekt.

Jordi is zelf iets minder actief voor de Day Trading Masterclass. Dat komt omdat hij zich voornamelijk inzet voor de Swing Trading Masterclass. Dit is een andere cursus die zich volledig richt op traden op de langere termijn.

Zijn Kevin Timmer en Jordi van de Pas te vertrouwen?

Voordat ik zelf deze cursus had aangeschaft, wilde ik graag weten of de makers goede bedoelingen hadden en dat het geen cursus was die je kocht en er daarna nooit meer iets van hoorde. Ik bekeek onder andere de LinkedIn pagina van Kevin.

Ik moet eerlijk zeggen, in eerste instantie schrok ik wel een beetje. Ik kwam er namelijk achter dat zowel Kevin als Jordi geen financiële achtergrond hebben.

Toen ik dat voor het eerst zag begon ik meteen te twijfelen aan deze cursus. Maar na een tijdje bedacht ik me dat het juist helemaal niet erg is dat ze geen financiële achtergrond hebben.

Dit laat juist zien dat iedereen succesvol kan worden met day traden. Sterker nog, als ze wel een achtergrond hadden in de financiële wereld, zou het veel minder reëel zijn voor mensen zonder die achtergrond om hier ook geld mee te verdienen.

Kevin en Jordi zijn dus het levende bewijs van mensen zonder enige vooropleiding die succesvol zijn geworden met day traden.

In onderstaande video geeft Kevin zelf een mooi beeld van day traden en wat de mogelijkheden zijn:

Als je het day traden onder de knie krijgt kunnen de resultaten al snel hoog oplopen!

Jordi van de Pas

Kevin heeft een achtergrond in de IT en Jordi heeft psychologie gestudeerd. En vooral dat laatste is erg interessant.

Trading psychologie is namelijk een belangrijk aspect om te beheersen, wil je hier succes mee behalen. Later in deze Day Trading Masterclass review lees je daar meer over.

Verder zit het qua transparantie goed, op de website van de Day Trading Masterclass zijn de algemene voorwaarden duidelijk. Alle informatie is op orde en er zijn geen wazige constructies te vinden.

Het bedrijf van Kevin dat achter de cursus zit is gevestigd in de Verenigde Staten. Lijkt misschien gek, maar is het niet. Kevin reist zelf veel en woont voornamelijk in Spanje. De cursus gaat over het day traden in aandelen op de Amerikaanse markt.

Dus eigenlijk is het registeren van zijn bedrijf in de Verenigde Staten een inkoppertje.

Wat is de Day Trading Masterclass?

Alles leuk en aardig, maar wat houdt deze online cursus nou precies in? Ik ga het je uitleggen.

In de Day Trading Masterclass leer je alles over, je raad het al, daytrading. Vrij vertaald staat het ook wel voor ‘daghandel’. Als je gaat day traden handel je in aandelen. Bij deze specifieke cursus gaat het om de Amerikaanse aandelenmarkt.

Bij day traden koop en verkoop je een aandeel nog op dezelfde dag, voordat de beurs weer sluit. Veel mensen denken dat je duizenden euro’s nodig hebt, maar je kunt ook zeker daytraden met kleine bedragen.

In de praktijk is De Day Trading Masterclass een videocursus die bestaat uit 16 modules. Deze modules bestaan uit meer dan 12 uur aan videomateriaal. Hierin krijg je les over het gebruik van trading- en grafiekensoftware, trading strategieën en mindset.

In het volgende hoofdstuk vind je alle inhoud van de cursus op een rijtje.

Mocht je op het punt staan om deze cursus misschien wel aan te schaffen, dan vertel ik je waarschijnlijk niks nieuws. Mocht je echt net de hoek omkijken als het over day traden gaat. Dan raad ik je aan om bijvoorbeeld Daytrading voor dummies eens te lezen.

Verder krijg je ook levenslang toegang tot de Day Trading Community. Dit is een Discord server(lees: systeem om mee te chatten) waar je vragen kan stellen aan andere traders, feedback kan vragen op je trades en kan discussiëren over verschillende trading onderwerpen.

Naar mijn ervaring is deze community minstens net zo waardevol als de cursus zelf. Daarover later meer.

Day Trading Masterclass review: Modules

De Day Trading Masterclass bestaat uit 16 modules, die allemaal uit één of meerdere lessen bestaan. Dit zijn alle modules op een rijtje:

1. Welkom

Module 1 van de Day Trading Masterclass.

In de eerste module worden vooral praktische zaken uitgelegd. Je maakt kennis met Kevin, die je ook het meest gaat horen in de video’s. De volgende video’s komen voorbij:

 1. Welkom: Uitleg over de cursus. Het is de 2.0 versie, dus een verbetering van de eerste versie. Overigens kun je de 1.0 versie ook bekijken in het ledengedeelte.
 2. Community Tools: Uitleg over de tools die je nodig hebt om te traden en de cursus optimaal te benutten.
 3. Live Trading: Hoe je toegang kunt krijgen tot de live trading sessies.
 4. Discord: Uitleg over de Discord server en de verschillende kanalen waar je toegang tot krijgt.
 5. Disclaimer: Een (verplichte) disclaimer dat deze cursus geen garantie geeft en dat de Day Trading Masterclass niet verantwoordelijk is voor de uitkomsten die je behaalt met traden.

Al met al een solide inleiding die duidelijk weergeeft wat je van de cursus en alle tools kan verwachten.

2. Mindset

Module 2 van de Day Trading Masterclass.

Dit is een relatief korte module. Verassend, aangezien veel andere cursussen juist ontzettend veel(lees: te veel) tijd aan dit onderwerp besteden. En begrijp mij niet verkeerd, trading psychologie is ontzettend belangrijk onderdeel aan day traden.

Maar waar andere cursussen hun tijd veelal besteden aan mindset, gaat de Day Trading Masterclass juist erg veel in op de praktijk.

Maar goed, in deze module over mindset krijg je een les die wel ontzettend belangrijk is. Kevin legt hierin namelijk uit waarom je mindset van cruciaal belang is als je winstgevend wil gaan traden.

Na het volgen van deze les weet je als het goed is hoe je de juiste mindset ontwikkeld om op de lange termijn succesvol te traden.

3. Software

Module 3 van de Day Trading Masterclass.

Ook een vrije korte introductie module. Hier gaat Kevin in op de keuze voor de juiste tools om te daytraden. Er zijn namelijk drie dingen nodig om ermee aan de slag te gaan. Over deze drie dingen zijn ook lessen gemaakt:

 1. Computer – Laptop: Uitleg over welke computer of laptop het beste werkt om mee te daytraden. Welke besturingsprogramma’s beter werken en hoe je een computer of laptop instelt om te daytraden.
 2. Broker: Hierin vertelt Kevin wat het belang van een goede broker is, ook beveelt hij aan welke brokers een goede optie zijn en legt hij de verschillende soorten brokers uit. De twee brokers die het meeste worden gebruikt zijn Tradenet en Colmex Pro.
 3. Grafiek Software: Om te kunnen daytraden heb je ook grafiek software nodig. Dit wordt in deze module ook uitgelegd

Dit is de afsluitende module, als je dit hebt gevolgd is het tijd om door te gaan naar de basisprincipes.

4. Basics

Module 4 van de Day Trading Masterclass.

Deze module dekt de basis van het day traden. Als je hier voor het eerst mee in aanraking komt, zijn er bijvoorbeeld termen waarvan je misschien nog geen flauw idee hebt wat ze betekenen. Voordat je dus daadwerkelijk aan de slag gaat, is het belangrijk om te weten wat de basics zijn.

De volgende lessen zitten in de vierde module:

 1. Stocks en shares – Long en Short: Basis uitleg over wat aandelen zijn, wat long gaan en short gaan betekent.
 2. Geld – Money: Uitleg van verschillende begrippen omtrent geld die vaker genoemd gaan worden in de Day Trading Masterclass.
 3. Market Gebruikers: Meer begrippen, deze keer gericht op wie er allemaal actief zijn in een stock market en wat hun doel daarbij is.

Ik vind dit persoonlijk een erg handige module, omdat ik alle begrippen die werden behandeld al wel vaker was tegengekomen. Maar vaak wist ik niet echt precies wat het betekende en wat het doel er van was. Hierdoor kan ik andere begrippen uit boeken en video’s ook beter begrijpen.

5. Risk Management

Module 5 van de Day Trading Masterclass.

Deze module bevat 1 les die gaat over het managen van risico. Dit wordt door Kevin als een van de prioriteiten van een trader genoemd. In deze les wordt op een duidelijke manier uitgelegd hoe je je risico moet managen en ook waarom het juist zo belangrijk is om dit niet te onderschatten.

6. Money Management

Module 6 van de Day Trading Masterclass.

Ook deze module bevat 1 les en gaat hand in hand met de vorige module. Wel ontzettend belangrijk. Want er zijn in het dagelijkse leven al genoeg mensen die niet goed hun geld kunnen managen. Daarom is het des te belangrijker dat dit met je trading geld goed gebeurt.

In deze module leer je hoe je met je portefeuille om moet gaan en hoe je nooit teveel risico neemt met een trade.

7. Plan de Trade

Module 7 van de Day Trading Masterclass.

Day traden is niet iets wat je zo even doet. Je moet er echt voor gaan zitten en een duidelijk plan hebben. Zodra je een trade op het oog hebt is het belangrijk om een trade plan te hebben.

In deze module krijg je ook één les. Later in de cursus komt Kevin hier nog uitgebreider op terug, maar hier krijg je de basis om in ieder geval te begrijpen wat een trade plan inhoudt.

8. Trades Plaatsen

Module 8 van de Day Trading Masterclass.

Dit is de laatste module die echt de basics covert van het day traden. Hierna ga je meer de diepte in op het gebied van systemen en strategieën. Deze module bestaat uit de volgende twee lessen:

 1. Orders en Posities
 2. Prijs van het aandeel

In bovenstaande lessen krijg je uitleg over hoe je een trade moet plaatsen. Als je dit leest denk je misschien: “Pfff dat snap ik wel hoor!“, maar het is toch nog best ingewikkeld. Je krijgt te maken met market orders en posities, en voordat je echt de diepte induikt is het fijn om dit goed te begrijpen.

9. Level 2 & Tape (Montage)

Module 9 van de Day Trading Masterclass.

Nu kom je terecht in meer ingewikkelde onderdelen van het daytraden. Data en orderboeken zijn belangrijk om te begrijpen. In deze korte module krijg je uitleg over een cruciaal onderdeel van je trading software en hoe je deze moet gebruiken en begrijpen.

10. Price Action

Module 10 van de Day Trading Masterclass.

Naar mijn mening is dit een van de gouden modules van de Day Trading Masterclass. Traden op basis van price action is een van de meest simpele én tevens succesvolle strategieën om te beheersen. Op internet is er al ontzettend veel over dit systeem te vinden. Maar het zijn allemaal kleine stukjes informatie. In deze module krijg je ieder onderdeel duidelijk uitgelegd. Nadat ik deze module zelf had gevolgd, wist ik van A tot Z alles over day traden op basis van price action.

In deze module krijg je de volgende 10 lessen:

 1. Candle sticks
 2. Support en Resistance
 3. LIVE: Support en resistance
 4. Support en Resistance Intraday
 5. Trends – HH – HL – LL – LH
 6. LIVE: Trends – HH – HL – LL – LH
 7. Gaps in de markt
 8. Volume
 9. Indicators
 10. Extended

Als je deze lessen hebt gevolgd, weet je hoe je naar grafieken moet kijken en hoe je daarop in moet spelen. Ook kijk je hier voor het eerste live mee met Kevin terwijl hij aan het traden is. Dit zijn echt golden nuggets waar ik veel aan heb gehad tot nu toe.

11. Patronen

Module 11 van de Day Trading Masterclass.

Ontzettend veel day traders maken gebruik van patronen. Dit zijn patronen die je ziet in een grafiek. Op basis van deze patronen kun je eventueel de beslissing maken om long of short te gaan op een aandeel.

In deze module worden de twee belangrijkste patronen besproken in de volgende twee lessen:

 1. Reversal Patronen
 2. Breakout Patronen

Na het volgen van deze module weet je wat een patroon is, en hoe je deze moet gebruiken om beslissingen te maken tijdens het day traden.

12. Externe Factoren

Module 12 van de Day Trading Masterclass.

Als daytrader ben je voornamelijk bezig met het openen van posities op basis van technische analyse. Niet zozeer op nieuws gebeurtenissen. Toch is het belangrijk om wel externe factoren in de gaten te houden. Want er kan zomaar iets gebeuren waardoor een trade die heel goed lijkt, toch niet zo slim is om te doen.

Stel bijvoorbeeld dat de hele markt aan het dalen is, dan is het misschien niet zo slim om een long positie te openen.

Deze korte module heeft twee vrij lange lessen:

 1. Externe Factoren
 2. Halts

Deze twee lessen zorgen ervoor dat je straks weet welke externe factoren je in de gaten moet houden, en wat voor invloed dat heeft op je eigen manier van daytraden.

13. Stock Eigenschappen

Module 13 van de Day Trading Masterclass.

Deze module bevat ook één les, maar wel een flinke. Dit is een onderwerp waar ik online erg weinig informatie over kon vinden. Op YouTube zijn er weinig video’s over te vinden en wat ik hierover vond online, waar vaak korte stukjes. Dus geen duidelijk verhaal. In deze module krijg je dat wel.

In deze les over stock eigenschappen leer je waar je op moet letten als je een nieuw, onbekend aandeel gaat traden. En als je eenmaal veel aan het traden bent, zul je merken dat je vaker dan je denkt een nieuw aandeel gebruikt om mee te traden.

Belangrijke les dus, met informatie die je niet makkelijk online kan vinden.

14. Strategieën

Dit is naar mijn mening echt de meest waardevolle module van de Day Trading Masterclass. Ik ga je hier uitleggen waarom.Strategieën zijn er ontzettend veel. Ook op internet vind je superveel informatie over daytrading strategieën. Waarom is dan toch dit zo’n fantastische module? Dat komt omdat het super simpel is te implementeren in je eigen systeem.

In de Day Trading Masterclass leer je om te werken in een systeem. Met een systeem bedoel ik dan niet een standaard programma, want zelfs daar heb je vrije keuze in. Maar een systeem is een bepaalde manier van werken, waardoor je consistent blijft.

Destrategieën die in deze topmodule voorbij komen zijn stuk voor stuk erg begrijpelijk en logisch. Daardoor kun je ze echt goed toepassen op je eigen situatie. De ene strategie is wat moeilijker dan de ander. Maar ook voor totale beginners zijn erstrategieën die goed te doen zijn.

In deze veertiende module krijg je de volgende lessen:

 1. Strategieën en setups
 2. Masterclass strategieën
 3. 15m Bar play (voor beginners)
 4. Reversal Short
 5. Reversal Long
 6. HOD en LOD Breaks
 7. Dip Buys
 8. Exit Strategie
 9. VWAP Breakout
 10. 1 Cent Regel
 11. Een analyse maken
 12. Conclusie

Zoals je ziet een bomvolle module vol met gouden tips en strategieën die je echt op weg helpen tijdens het daytraden.

15. Voorbereiding

Module 15 van de Day Trading Masterclass.

Voordat een trading dag begint, is het belangrijk dat je een goede voorbereiding doet. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een watchlist maakt met een aantal aandelen die je die dag gaat volgen. Je gaat al op zoek naar patronen om hopelijk later een trade te plaatsen.

In deze een na laatste module krijg je les over hoe je een goede voorbereiding doet voor een trade dag. Goed om te weten is dat de Amerikaanse aandelenmarkt open is van 15:00 tot 22:00 uur Nederlandse tijd. Daardoor kan dit bijvoorbeeld ook prima na je werk gedaan worden.

In de vijftiende module krijg je de volgende lessen:

 1. Voorbereiding
 2. Watchlist maken
 3. Vast groepje aandelen
 4. Scanners
 5. De Trading Sessie

Dit is ook weer iets wat je online erg slecht kan vinden naar mijn mening. Het voorbereidende werk voor een trading dag is echt ontzettend belangrijk. Ik heb van superveel mensen gehoord dat ze eerst altijd maar gewoon begonnen zodra de markt openging. Maar hierdoor verhoog je het risico op slechte trades en sluit je de dag misschien wel vaker af in de rode cijfertjes.

Wat ook superfijn is, is dat Kevin in de 4e les zijn eigen scanners deelt die hij gebruikt om goede trades te vinden. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat deze goed te gebruiken zijn.

16. Afsluiting

Module 16 van de Day Trading Masterclass.

De laatste module van de Day Trading Masterclass bestaat uit twee korte lessen, die nog wat laatste tips bevatten om je op weg te helpen. Zo geeft Kevin nog een paar regels waar hij zichzelf aan houdt om door te kunnen blijven gaan met traden.

Ook krijg je een stappenplan met hoe je vanaf dit punt door moet gaan en bezig moet gaan met het toepassen van de cursus.

Je krijg in de zestiende module deze twee lessen:

 1. Regels
 2. Hoe nu verder

Boem…! Dan ben je ineens klaar met volgen van de cursus. Althans, als je het gewoon op volgorde doet. En nu je deze Day Trading Masterclass review leest, ben je er waarschijnlijk nog helemaal niet aan begonnen. Maar als al deze modules hebt gevolgd, heb je een goede basis om te starten met daytraden.

Extra Onderdelen

Naast de inhoud van de online cursus, zijn er nog een aantal extra onderdelen die deel uit maken van de Day Trading Masterclass. Deze krijg zijn gratis als je de cursus koopt. Een paar van de dingen die je er extra bij krijgt zijn misschien nog wel waardevoller dan de cursus zelf. Hieronder licht ik ze alle drie kort toe:

Day Trading Masterclass Community

Zoals ik net al zei, zijn deze onderdelen misschien nog waardevoller dan de cursus zelf. De Day Trading Masterclass Community is daar absoluut geen uitzondering op. Wanneer je de cursus aanschaft, krijg je daarbij meteen toegang tot de community. Deze is te vinden op een Discord chat server waarbij je jezelf gemakkelijk kan aanmelden.

De Day Trading Masterclass community.

In deze community word letterlijk alles omtrent het onderwerp daytraden besproken. Je kun hier je eigen trades delen en om feedback vragen. Of juist andere vragen stellen die in je naar boven komen. Ik zie ontzettend veel verschillende vragen voorbijkomen. Maar er is altijd wel iemand die daarop het juiste antwoord weet.

Het mooie aan deze community is ook, dat er eigenlijk alleen maar serieuze traders in zitten. Deze mensen hebben allemaal de cursus gekocht, en dat alleen toont al aan dat ze er serieus werk van willen maken. Dit zorgt ervoor dat de Day Trading Masterclass Community een erg fijne plek is om vragen te stellen en gelijkgestemden te spreken.

Trade Room

Zodra je de Day Trading Masterclass aanschaft, krijg je daarbij één maand lang toegang tot de Trade Room. Dit is een plek waarin je wekelijks met Kevin mee kan kijken terwijl hij zelf live aan het traden is. (via onderstaande link krijg je in plaats van 1 maand, 6 maanden toegang!)

In deze live trading sessies kijk je dus over de schouders van Kevin mee terwijl hij keuzes maakt en trades plaatst. Dit is super leerzaam omdat je echt mee kan kijken met een professional die al jaren ervaring heeft.

Mentoring Room

De Mentoring Room is ook onderdeel van de Trade Room. Hierin kun je screenshots van je eigen trades insturen, waarna deze worden gereviewd door het team van de Day Trading Masterclass. Verder worden er ook wekelijks educatie avonden georganiseerd, om dieper op een bepaald onderwerp in te gaan.

Maar er zijn ook Zoom sessies waarbij je alle vragen die je maar hebt kun afvuren op Kevin of iemand anders uit zijn team.

Mijn ervaringen met de Day Trading Masterclass

Day Trading Masterclass ervaringen

Dit is een van de online cursussen die ik zelf heb gevolgd met als doel beter te worden in day traden. Naast het lezen van veel boeken is het volgen van cursussen voor mij een goede manier om meer kennis en skills op te bouwen over traden en beleggen.

Waarschijnlijk zoals velen kwam ik via een advertentie op YouTube terecht bij de Day Trading Masterclass. Toen ik dit voor het eerste tegenkwam was ik al bezig met (day)traden. Op het eerste gezicht was ik wel wat sceptisch, omdat je wordt platgegooid met advertenties voor online cursussen.

Maar deze advertentie zag er anders uit dan ik gewend was. Geen jongens die met geld aan het strooien waren en je gouden bergen beloven. Geen grote auto’s die worden gebruikt om je aandacht vast te houden. Maar het was gewoon Kevin, in zijn kantoor, die een verhaal vertelde.

Ik besloot de cursus, na enig twijfelen, tóch aan te schaffen.

Jan Willem – Tradebaas.nl

Na een aantal weken kwam ik diezelfde advertentie weer tegen, en omdat ik altijd benieuwd ben naar nieuwe trading strategieën, besloot ik de cursus toch aan te schaffen.

En ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was na het volgen van de cursus. De inhoud is naar mijn mening goed. Het wordt duidelijk en rustig vertelt door Kevin Timmer, er worden geen moeilijke woorden gebruikt. Ook wordt er naar de studenten van de cursus geluisterd.

Zo is dit de Day Trading Masterclass 2.0, oftewel de tweede versie. Ze hebben de community gebruikt om het te verbeteren, dat merk je door de manier van vertellen van Kevin. Zo kwam er naar voren dat Kevin in de Day Trading Masterclass 1.0 soms nog dingen te kort door de bocht vertelde, terwijl dit voor sommigen nog heel onduidelijk was.

Er is wel een minpunt aan de cursus. Dat is naar mijn mening de audio kwaliteit, het lijkt er een beetje op alsof het is opgenomen met de microfoon van zijn laptop of computer. Het is prima te verstaan, daar niet van. Maar ik neem aan met het geld dat hij verdient, een goede microfoon er wel vanaf kan. Hopelijk wordt dit nog aangepast in de Day Trading Masterclass 3.0.

Day Trading Masterclass Review: Klantenservice

De klantenservice van de Day Trading Masterclass is erg netjes. Ik heb wel eens cursussen gevolgd waarbij het een week duurde voordat mijn mail werd beantwoord. Hier is dat anders. Je kunt natuurlijk eerst je vraag stellen in de community, als het daarvoor relevant is.

Maar met andere vragen via de mail (info@daytradingmasterclass.nl) reageerden ze bijna altijd binnen 24 uur.

Is er een ‘Niet-goed-geld-terug Garantie’?

Korte vraag, makkelijk antwoord. Ja, er is een niet-goed-geld-terug garantie. Binnen 14 dagen kun je gebruik maken van je herroepingsrecht. Let daarbij wel op dat je niet eerst de volledige cursus bekijkt binnen 14 dagen, om daarna je geld terug te vragen.

Je mag maar maximaal 25% van de cursus hebben bekeken, anders vervalt je herroepingsrecht.

Day Trading Masterclass Review: Pluspunten

Aan het einde van deze Day Trading Masterclass review is het tijd om de balans op te maken. Wat was er goed? Maar ook: wat kon er beter? Hieronder bespreek ik eerst de pluspunten van de Day Trading Masterclass.

Inhoud: de inhoud van de cursus zit goed in elkaar. Voor de complete beginner is het goed te begrijpen en alle begrippen die genoemd worden, krijg je eerst uitgelegd.

Community: Naar mijn mening iets waardevols dat je ook na het afronden van de cursus veel gaat gebruiken. Een plek met gelijkgezinden is ontzettend fijn en belangrijk om alles uit je daytrading avontuur te halen.

Laagdrempelig: Zoals ik net al zei, het is erg laagdrempelig. Als je geen financiële achtergrond hebt(zoals ik) hoef je je nergens zorgen om te maken. Je kunt ook zonder voorkennis leren daytraden met deze cursus.

Volledig: Van A tot Z word je uitgelegd hoe daytrading werkt. Er zijn geen onderdelen omtrent daytrading die je niet begrijpt na het volgen van de Day Trading Masterclass naar mijn mening.

Klantenservice: De klantenservice van deze online cursus was gewoon om over naar huis te schrijven. Nette mails, snelle reacties en daardoor dus ook blije klanten!

Minpunten

In deze Day Trading Masterclass review bespreek ik ook de minder goede kanten. Er zijn een paar punten die naar mijn mening beter kunnen. Hieronder lees je ze:

Focus op psychologie: Naar mijn mening mag er nog iets meer gefocust worden op trading psychologie, aangezien dit een belangrijk aspect is van het traden. Maar je kan ook een boek als Trading in the Zone lezen om dit bij te spijkeren.

Audiokwaliteit: De kwaliteit van het geluid in de cursus is niet optimaal. Het lijkt alsof het is opgenomen met de microfoon van de computer. Het was prettig geweest als dit met een goede microfoon was opgenomen.

Day Trading Masterclass Review: Conclusie

Goed, tijd om de laatste balans op te maken van deze Day Trading Masterclass review. Ik heb hier zo goed als alles besproken wat er voorbijkomt in deze online cursus. Al met al ben ik erg tevreden. Het is een uiterst uitgebreide cursus waarmee je op je eigen tempo alle aspecten van daytraden leert

De community die je daarbij krijgt is echt van onschatbare waarde. Honderden mensen met eenzelfde mindset bij elkaar, die hetzelfde doel hebben: beter worden in day traden. Als je er echt voor gaat, kun je met deze cursus een heel eind komen!

Als je nog vragen hebt over deze Day Trading Masterclass review, laat ze dan vooral hieronder achter in een reactie!

Foto van auteur
Auteur
Jan Willem
Hoi! Ik ben de man achter Tradebaas. Met deze website bouw ik een platform voor mensen om meer te leren over traden & beleggen.

Er wordt geen informatie of financieel advies met betrekking tot online handelen aangeboden via contact.

1 gedachte over “Day Trading Masterclass Review (2023): Mijn Ervaringen!”

Plaats een reactie