Over mij

Leuk dat je meer wil weten over Tradebaas en hoe deze website is begonnen! Hier vertel ik je alles over het wat en waarom van tradebaas, én hoe ik zelf in aanraking ben gekomen met de wereld van traden & beleggen.

Het begin van mijn trading avontuur

Het begon voor mij allemaal vlak na mijn studie. Ik was klaar met school, fulltime aan het werk en had alsnog aardig wat vrije tijd over. Ik ben niet goed in stil zitten, met de tijd die ik overhad wilde ik graag iets productiefs ondernemen.

Na een tijdje zoeken kwam ik uit bij traden. “Dat lijkt me wel leuk, moet te doen zijn” dacht ik toen ik er net aan begon. Maar dat viel toch even vies tegen. Als je net begint als trader loop je waarschijnlijk vaak tegen verschillende dingen aan. Ik wist na een tijdje: “Dit moet anders kunnen”. En daar kwam mijn andere grote passie bij kijken: het bouwen van websites.

Ik begon veel boeken over beleggen en traden te lezen. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd om het onderwerp helemaal eigen te maken, deze kennis vind je terug op deze website.

Het begin van Tradebaas

Er is op het internet ontzettend veel te vinden over traden, het probleem is alleen: het is voor een beginner soms moeilijk te begrijpen. Toen ik net begon zag ik vaak door de bomen het bos niet meer. Ik vond het ook bijzonder dat er maar weinig websites waren die voor de beginnende trader van waarde waren.

That’s where I come in.

Om dit probleem te verhelpen ben ik Tradebaas gestart. Met als doel om beginnende traders, net als ikzelf, op weg te helpen. Op deze manier probeer ik anderen te helpen meer te leren over traden, terwijl ik tegelijkertijd zelf er ook nog eens veel van leer!

Heb je vragen over mij of over deze website? Stuur dan een mail naar jw[at]tradebaas.nl