Wie is Jordi van de Pas?

Jordi van de Pas is een succesvolle swing- en daytrader. Samen met Kevin Timmer heeft hij de Trade Academy opgericht.

De Trade Academy is op dit moment de grootste Nederlandstalige cursus om te leren traden. Maar wie is Jordi van de Pas nou eigenlijk? Ik ben er voor je in gedoken.

in dit artikel lees je:


Over Jordi van de Pas

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is Jordi een succesvolle swing- en daytrader op de Amerikaanse aandelenmarkt. Hij zegt er zelf over dat hij hier gemiddeld tussen de 500 en 1000 euro per dag mee verdiend. Dat zijn flinke bedragen. Maar het was niet altijd zo.

Voordat hij succesvol was in het traden heeft hij aardig wat jaren ‘geprutst’ zo zegt hij zelf op zijn website. In 2010 was hij hier al mee bezig. Overigens deed hij toen gelijktijdig een universitaire opleiding psychologie. Deze opleiding heeft hij ook volledig afgerond. Pas in 2017 is hij zich serieus bezig gaan houden met traden. Naar eigen zeggen was hij na anderhalf jaar consistent winstgevend in het traden.

Op zijn LinkedIn is verder ook te lezen dat hij portfolio’s beheert. Dit kan inhouden dat Jordi naast zijn werkzaamheden als trader en oprichter van de Trade Academy ook portfolio’s van andere mensen beheert.

Jordi heeft ook een eigen YouTube-kanaal waarin hij video’s maakt over lifestyle en traden.

De Trade Academy

Jordi heeft een aantal jaar geleden samen met Kevin Timmer de Trade Academy opgericht. Dit is de grootste Trading Community van Nederland met meer dan 5000 studenten.

De Trade Academy bestaat voornamelijk uit twee cursussen: de Day Trading Masterclass en de Swing Trading Masterclass. Die laatste is de cursus waarin je Jordi regelmatig hoort terugkomen.

Hij heeft zich namelijk volledig gespecialiseerd in swing traden. Dit is een vorm van traden waarbij je een positie vaak een aantal dagen tot weken vasthoudt. Je bent hierbij meer bezig met fundamentele analyse. Terwijl je bij day traden alle posities op dezelfde dag opent en sluit.

Het vermogen van Jordi van de Pas

Je vraagt je ongetwijfeld af wat het vermogen van Jordi van de Pas is. Ik kan daar geen harde uitspraken over doen omdat er geen openbare cijfers over te vinden zijn. Toch kan je wel een simpel sommetje maken:

De Trade Academy heeft op het moment meer dan 5000 leden. De cursussen van deze academy kosten minimaal 997 euro. Als je dat bij elkaar optelt kom je al gauw uit op een flink bedrag van meerdere miljoenen. Natuurlijk is dit niet puur en alleen winst. Maar het laat wel zien dat hij zich op financieel vlak geen zorgen hoeft te maken.

Als je kijkt naar de Instagram van Jordi zie je veel content voorbijkomen met bijvoorbeeld supercars, een Rolex en een extra appartement in Dubai.

Als ik dat zo voorbij zie komen durf ik wel een ruwe schatting te maken dat Jordi miljonair is. Dat is in ieder geval wel een lifestyle waar zo’n vermogen bij past.

Jordi van de Pas review: Conclusie

Goed, je weet nu wie Jordi van de Pas is. Hij heeft samen met zijn compagnon de grooste trading community van Nederland opgebouwd. Wat op zichzelf al een knappe prestatie is. Hij heeft met zijn Swing Trading Masterclass zelfs al een plek weten te bemachtigen in mijn top 10 beste cursussen beleggen en traden.

Al met al is Jordi dus een succesvolle trader, iemand waar ik in ieder geval ontzettend veel motivatie van krijg als ik hem voorbij zie komen op sociale media. Ik ben zelf ook lid van de Trade Academy van Jordi, ook met die ervaring op zak kan ik zeggen dat je hem en zijn cursus zeker kan vertrouwen.

Foto van auteur
Auteur
Jan Willem
Hoi! Ik ben de man achter Tradebaas. Met deze website bouw ik een platform voor mensen om meer te leren over traden & beleggen.

Er wordt geen informatie of financieel advies met betrekking tot online handelen aangeboden via contact.

Plaats een reactie